Life.hr nudi Vam zanimljive proizvode za zdravlje i ljepotu! Več strank nam je ukazalo svoje povjerenje
  • info@life.hr

    za besplatnu pomoć

  • BESPLATNA DOSTAVA

    Za narudžbe iznad 500,00 Kn!

Košarica

Tvoja košarica je prazna. Dodaj nešto! ;)

Dobrodošli u Life patnerski program

Naš  affiliate program (Affiliate program) isplaćuje Vam čak od 10% do 40% od svake uspješno zaključene prodaje i time Vam omogućuje izvrsnu zaradu putem interneta

Kako naš partnerski program djeluje? Svaki partner dobiva svoj jedinstveni partnerski link preko kojega slijedimo Vaše napore i rezultate. Za svakog proslijeđenog kupca osiguravamo Vam čak 30% od kupoprodajne cijene. Neki od naših partnera zarađuju više desetaka eura od svake prodaje.

Tko se može uključiti u naš partnerski program? Naš program je namijenjen za sve one koji žele posjetitelje vlastitih web stranica pretvoriti u odličnu internet zaradu. Naš program već koriste velike medijske kuće  i izdavači, blogeri, portali, administratori popularnih Facebook stranica, kao i svi oni koji se vesele dodatnoj zaradi na internetu.

Zaradite novac sa svojom web stranicom, Facebook stranicom, pa čak i na mailing listom. Sudjelovanje je besplatno i jednostavno, potrebno se je samo još registrirati.

Naš affiliate program je pogodan kako za iskusne web-majstoretako i za početnike. Dakle, ne čekajte i uključite se već danas. Prije registracije, pročitajte i opće uvjete partnerskog programa.

P.S.

Sudjelovanje u programu je potpuno besplatno i bez ikakve obveze sa Vaše strane (postoje samo pravila koje trebate poštovati).

Zašto se pridružiti Life partnerskom  programu?

Proizvodi koji se prodaju

Naša web trgovina nudi proizvode koji se dokazano dobro prodaju, što je dodatna pogodnost jer Vam jamči viši iznos provizije. Valjanost naših „cookiesa“ je 60 dana što znači da će Vam biti priznati i oni kupci koji se odmah ne odluče na kupovinu. 

Dobra i redovita isplata

Partnerski program Life je ponosan sa najvejrojatnije najvišim provizijama na affilate tržištu u Hrvatskoj. Naime, prosječne provizije našim partnerima iznose čak do 40% prihoda od prodaje. Isplate su redovite i vrše se jednom mjesečno.

Potpora

Partnerski program Life ima aktivnog voditelj programa s kojim možete kontaktirati u slučaju bilo kakvih pitanja ili teškoća. Administratora možete kontaktirati putem e -maila, Skypa i kroz forumsku podršku.

Promotivni materijal

Za Vas smo pripremili dovoljno promotivnog materijala, uključujući i provjerene bannere. Također, na vrijeme ćemo Vas obaviještavati o aktualnim proizvodima i promocijama kako bi bili upućeni što se dobro prodaje.

Zadovoljni kupci

Velik dio našeg uspjeha su zadovoljni kupci. Zadovoljstvo se očituje vrlo niskom razinom povrata artikala, reklamacija i pritužbi. Što je veće zadovoljstvo kupaca, više je i uspješno zaključenih prodaja što ćete i sami vidjeti u svojim statistikama.

Ažurna statistika

Svu statstiku redovito ažuriramo i možete je pratiti 24 sata dnevno. Na taj način omogućavamo Vam brzo i učinkovito praćenje Vaših uspjeha u trenutnom danu i usporedbu s prošlim razdobljima.