Life.hr nudi Vam zanimljive proizvode za zdravlje i ljepotu! Več strank nam je ukazalo svoje povjerenje
 • info@life.hr

  za besplatnu pomoć

 • BESPLATNA DOSTAVA

  Za narudžbe iznad 500,00 Kn!

Košarica

Tvoja košarica je prazna. Dodaj nešto! ;)

27.11.2016 | Život

DODATCI PREHRANI NATURE ESSENTIAL

Nekada je hrana bila jako siromašna vitaminima i mineralima. Već su tada djeca morala svaki dan konzumirati žlicu ribljeg ulja i vitaminski koncentrat kako bi bila zdrava i jaka i pravilno se razvijala. I dandanas nije ništa drugačije, budući da nam zbog loših prehrambenih navika i brzog tempa života fali esencijalnih vitamina i minerala, neophodnih za normalan rad našeg organizma. Kada biramo dodatke prehrani koje konzumiramo, važno je znati odakle oni potječu,  radi li se o provjerenom proizvođaču, da li su dodatci prehrani odgovarajuće označeni, sigurni za korištenje i da li su zdravstvene tvrdnje proizvođača ispravne i utječu li odgovarajuće na organizam. U nastavku vam predstavljamo tvrtku koja proizvodi dodatke prehrani marke NATURE ESSENTIAL.

bio-dis podjetje

Tvrtka Bio-Dis Laboratorios iz Španjolske ustanovljena je 1992. kao obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom, distribucijom te izvozom vitamina, minerala, prirodnih dodataka prehrani i sportskih proizvoda. Njihova želja za promoviranjem sportskog i zdravog načina života kao i općenitog dobrog tjelesnog i duševnog stanja očuvala se sve do danas, a posjeduju već više od 400 provjerenih registriranih proizvoda i brojne trgovačke marke. Među njih se ubrajaju i dodatci prehrani NATURE ESSENTIAL, koje možete pronaći i u internetskoj trgovini Life.hr.

Dodatci prehrani NATURE ESSENTIAL su:
testiranje prehranskih dopolnil

 • proizvedeni na bazi posušenog te zatim samljevenog voća, oraščića i bilja
 • provjereni i testirani u Europskoj Uniji
 • u skladu s visokim standardom Europske Unije vezanim za dodatke prehrani
 • kvalitetni i učinkoviti
 • cjenovno pristupačni i konkurencijski

 

U moru marketinških 'trikova i spletki' te nekvalitetnih, obmanjujućih i neučinkovitih dodataka, teško je razabrati koji od njih su dobri i kvalitetni. Naša ponuda uključuje brojne dodatke prehrani NATURE ESSENTIAL, jer želimo ljudima pomoći kod dostizanja ciljeva (bilo da se radi o gubitku kilograma, pridobivanju više energije, boljem spavanju, jačim kostima i zglobovima, boljoj i bržoj probavi, jačem imunitetu, zdravijim očima, lakšim nošenjem sa stresom…).

nature essentialDodatci prehrani se u najvećoj mjeri preporučuju ljudima koji nisu ljubitelji voća i povrća, prilikom velikih tjelesnih i duševnih napora te starijim osobama čije tijelo nije sposobno proizvesti i uskrati sve potrebne tvari.
Također, preporuča se da ih konzumiraju i zdrave osobe kao dodatak prehrani koja uključuje osiromašene, špricane i genetski modificirane namirnice, odnosno svima koji bi željeli kvalitetnije živjeti.

Pogledajte našu bogatu ponudu dodataka prehrani NATURE ESSENTIAL, koje možete pronaći u izborniku s dodatcima prehrani te se uvjerite sami u kvalitetu naših proizvoda.