Life.hr nudi Vam zanimljive proizvode za zdravlje i ljepotu! Več strank nam je ukazalo svoje povjerenje
  • info@life.hr

    za besplatnu pomoć

  • BESPLATNA DOSTAVA

    Za narudžbe iznad 500,00 Kn!

Košarica

Tvoja košarica je prazna. Dodaj nešto! ;)

16.5.2016 | Mršavljenje

Glatka koža bez dlačica

Žene zimi često zaboravljamo na depilaciju i dosadne dlačice kojima ponovno posvetimo puno pozornosti u toplijim mjesecima kada stigne vrijeme za kratke suknjice. U toplom godišnjem dobu njegovana je koža ključni dio privlačnog izgleda, a k tomu pa spada i glatka koža bez dlačica.

No pozor – ako ćete se na brzinu, pošto niste depilirane, odlučiti za odstranjivanje suvišnih dlačica britvicom, dugoročno gledano ćete svojoj koži počiniti veliku štetu. Nakon brijanja oštrom britvicom dlačice odrežemo i tako ostavimo oštar rub. Dlačice s oštrim rubom zapinju u hulahupkama i lakše se osjete na dodir. Može doći i do situacije da dlačice urastu, što može biti bolno i neestetski. Nakon nekoliko dana dlačice narastu i postanu čvršće i gušće.

DepilPads ne reže dlačice, već ih njegovi nastavci s posebnim kristalima jednostavno »izbruse«, zato su vrhovidepilacija dlačica lijepo zaobljeni i mekši. Potrebno je tek nekoliko jednostavnih, kružnih pokreta kako bi vaše dlačice čudesno nestale. Postupak je sasvim bezbolan te čak i koristan za kožu, budući da prilikom depilacije odstranimo i odumrle stanice kožne i tako potaknemo obnavljanje kože.

A ako ste razmišljale da prestanku depilacije, sjetite se da dlačice ne odstranjujete isključivo drugih ljudi već prije svega kako bi se vi same dobro osjećale.