Dobrodošli, djuro augustovic! Več 35401 strank nam je ukazalo svoje povjerenje
 • info@life.hr

  za besplatnu pomoć

 • BESPLATNA DOSTAVA

  Za narudžbe iznad 500,00 Kn!

2
Košarica

Nedavno dodani artikl(i)

Dodatci prehrani

Ekološko pridobiveni dodatci prehrani

Konstantno sve brži stil života od nas zahtjeva sve veću učinkovitost u svakom trenutku što iscrpljuje naše tijelo i um. Posljedice se skupljaju polako, a kada se pojave često nas suočavaju s činjenicom koliko je u stvari naše tijelo krhko, ako ne vodimo brigu o njemu.

Svi dodatci prehrani u našoj ponudi proizvedeni su u Europskoj Uniji i u potpunosti su prirodni i sigurni za korištenje. Svi dodatci prehrani su u osnovi voće, jezgričasto voće te bilje koje se posuši i pripremi na način da je njihovo svakodnevno korištenje što jednostavnije. Brojni dodatci prehrani su u prahu i mogu se izmiješati u ukusan smoothie ili dodati u ostala jela po želji, dok su druga kapsulirana u celuloznu kapsulu (u potpunosti prirodnu) kako bi se lakše mogla konzumirati sama.

Baš sve dodatke prehrani uvijek najprije provjeravaju naši zdravstveni suradnici koji se brinu da na policama internetske trgovine Life.hr stoje samo najbolji i provjereni dodatci prehrani.

 • Propolis kompleks

  Propolis kompleks 800 mg - 60 kapsula
  Propolis je dobrodošao kod svake promjene godišnjeg doba, kad se tijelo tek privikava na promjenu temperature. Provjeri ovu nevjerojatnu ponudu!

  166,63 kn
 • Gotu kola kompleks

  Gotu kola kompleks 2500 mg - 60 kapsula
  Gotu kola kompleks je kombinacija sastojaka koji pomažu kod teškoća s venama i krvožilnim sustavom. Provjeri ovu nevjerojatnu ponudu!

  183,96 kn
 • WoMan za žene

  WoMan za žene
  Visoko kvalitetni ekstrakti gljiva u posebno pripremljenoj mješavini za žene, na prirodan način povećaju ženski libido.

  443,67 kn